Skip to main content

Schade

Bij een schadegeval komt vandaag nog steeds heel wat administratie kijken. Wij proberen u als klant hier zoveel mogelijk te ontzorgen. Niet alleen om u tijd te besparen maar ook om de uitbetaling zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het is immers van cruciaal belang dat een schadeaangifte zo volledig en correct mogelijk wordt ingevuld. Anders kunnen er later problemen van betwisting opduiken.

Contacteer ons direct bij een schadegeval. Er is geen telefoontje te veel naar ons kantoor om extra informatie of een update over uw dossier te vragen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
autoschade bumper

Besparing

Wij zijn trots op de service die we kunnen bieden in geval van schade. Vertrouwen begint echter bij een correcte premie voor uw verzekeringen. De meeste klanten hebben niet elk jaar een schadegeval en zien van hun verzekering dus enkel de rekening binnenkomen. Daarom garanderen wij van in het begin minimum 5% korting voor nieuwe klanten die met hun verzekeringen overstappen naar ons kantoor.

Wij overlopen mee welke waarborgen voor u belangrijk zijn en welke u overbodig vindt. Op die manier stellen we een pakket samen dat volledig op uw behoeften is gebaseerd. Zo bent u zeker dat u juist verzekerd bent tegen de scherpste prijs.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
meeting besparing

Belastingvermindering

Er bestaan in België verschillende manieren om op een fiscaal aftrekbare manier te sparen. Dat maakt een enorm verschil in uw rendement. Pensioensparen is bijvoorbeeld fiscaal zeer aantrekkelijk. Indien u de fiscale maximum spaart trekt u jaarlijks 307.50 euro terug. Voor iemand van 30 jaar die zou sparen tot zijn 67 jaar bedraagt het fiscale voordeel 11 377.50 euro. Tel daar nog bij dat er geen premietaks van 2% wordt aangerekend door de overheid (wat wel het geval is op andere spaarplannen) en u ziet het verschil met een gewone spaarrekening.

Daarnaast staan wij zelfstandige klanten ook graag bij met advies ivm VAPZ/POZ/RIZIV/IPT. Elk spaarplan kent zijn eigen regels en berekeningen. Heeft u een BVBA of bent u een eenmanszaak? Oefent u een medisch beroep uit? Hoe lang bent u al actief als zelfstandige? Hoeveel sociale bijdragen betaalt u? Wat zijn uw toekomstplannen met uw onderneming? Afhankelijk van o.a. deze vragen kunnen wij een plan met u opstellen om fiscaal zo optimaal mogelijk te sparen. Wist u trouwens dat u uw IPT en RIZIV contract ook kan gebruiken voor vastgoeddoeleinden? U hoeft niet steeds te wachten tot uw 67 jaar om uw kapitaal te mogen gebruiken. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
zaakvoerder Philip Jacobs