Jouw partner voor verzekeringen, schade en fiscale optimalisatie

Wat doen we?

Wij zetten ons in om je te ondersteunen bij al jouw financiële behoeften. Of het nu gaat om het afhandelen van schadegevallen, het vinden van manieren om te besparen op jouw verzekeringen, of het maximaliseren van je belastingvoordelen, wij zijn er om je te begeleiden op elke stap van jouw financiële reis.

Stockholm-icons / Design / Pen&rullerCreated with Sketch.

0

Klanten geholpen

Stockholm-icons / Communication / GroupCreated with Sketch.

0

Tevreden klanten

Stockholm-icons / Home / ClockCreated with Sketch.

0

Jaar ervaring

Schade

Bij een schadegeval komt er vandaag de dag nog steeds veel administratief werk kijken. Bij Zakenkantoor Jacobs-Peeters streven we ernaar om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen in deze situaties. We begrijpen dat een vlotte afhandeling essentieel is, daarom helpen we bij het correct invullen van de schadeaangifte om latere problemen te voorkomen. Neem direct contact met ons op bij een schadegeval, we staan klaar om extra informatie te verstrekken en updates te geven over jouw dossier.

Besparing

Bij Zakenkantoor Jacobs-Peeters bieden we niet alleen uitstekende service in geval van schade, maar ook garantie op een eerlijke premie. Nieuwe klanten die overstappen naar ons kantoor kunnen rekenen op een minimale korting van 5% op hun verzekeringen. Samen met jou bekijken we welke waarborgen belangrijk zijn en welke overbodig, om zo een verzekeringspakket op maat samen te stellen tegen de scherpste prijs.

Belastingvermindering

In België zijn er verschillende fiscaal voordelige manieren om te sparen. Bij Zakenkantoor Jacobs-Peeters helpen we jou om het maximale uit deze mogelijkheden te halen. Of het nu gaat om pensioensparen of andere spaarplannen, we bieden advies op maat voor zelfstandigen en particulieren. Afhankelijk van jouw situatie en toekomstplannen stellen we een plan op om fiscaal optimaal te sparen. En wist je dat je jouw IPT en RIZIV-contract ook kunt gebruiken voor vastgoeddoeleinden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Wat voor soort schadegevallen behandelen jullie?

Zakenkantoor Jacobs-Peeters behandelt een breed scala aan schadegevallen, waaronder auto-ongelukken, schade aan eigendommen, letselschade en meer. Neem gerust contact met ons op voor specifieke vragen over uw situatie.

Wil je een vrijblijvend gesprek met ons?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.